Ervaringen en reviews

Met mijn eigen hondenuitlaatservice en -opvang ben ik dagelijks in het bos te vinden. Het bos is een fijne plek voor honden, maar ook voor teken. Ze zitten in het gras of tussen de dode bladeren op de grond. In de winter zijn ze gelukkig niet actief, maar van maart t/m oktober hebben wij er dagelijks mee te maken. Alle honden die met mij meelopen of bij ons thuis komen dienen behandeld te zijn tegen teken. Ik zelf heb mijn eigen honden altijd behandeld met chemische middelen. Wel spookte het vaak door mijn hoofd dat ik mijn honden iets gaf waar teken dood van gaan, dus zal het voor hen vast ook niet goed zijn. Maar het idee van tekenbeten en de kans op de ziekte van Lyme kan je natuurlijk niet negeren. Ik hoorde van de werking van de EM-keramische kralen en besloot dit bij mijn eigen honden uit te proberen. Ze dragen de keramische halsbanden dit seizoen voor het eerst en ik heb sindsdien nog geen teek gezien! Hierover ben ik zo te spreken dat ik mijn klanten van de uitlaatservice en opvang de mogelijkheid heb geboden om een halsband te bestellen. Hierop werd heel enthousiast gereageerd en inmiddels hebben al heel wat honden zo’n mooie functionele keramische halsband.

Naast de honden in mijn eigen omgeving kan iedereen nu kennis maken met dit prachtige product. Bestel hier uw eigen handgemaakte keramische hals- en/of armband in uw favoriete kleur!

 

Powered byCusRev
1-5 van 96 beoordelingen
 1. KT

  Mooie halsband en correcte afhandeling. Aanrader.

 2. LB

  De halsband staat in ieder geval hartstikke leuk! Ik weet alleen nog niet of hij werkt tegen teken. Ik heb nog geen teken gespot bij mijn hond maar voordat hij de band om kreeg ook nog niet. Nu heeft hij hem ongeveer 2 weken om dus er is nog niets over te zeggen.

  Afbeelding #1 van Lenie Beerbaum
 3. A

  Mooie armband. Ik heb nog te weinig ervaring om iets te zeggen over de werking.

 4. A

  Prachtige halsband! We hebben wel de kraaltjes aan het einde van het koordjes er af gehaald, omdat onze hond dat niet prettig vond (vooral vanwege het tingelende geluid dat het maakt). Ik heb nog te weinig ervaring om iets te zeggen over de werking.

 5. MO

  Super blij met de mooie armband. Goede kwaliteit en sluiting. Ik draag hem ook gewoon onder de douche en hij blijft perfect! Thanks Anouschka